NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Agenda

Eems ( Hotel en Delta ) Concerten 2011Zondag 23 januari 2011
Aanvang 15.00 uur; entree 10 Euro
Singer-songwriter

ANNA COOGAN, USA                                          
Ze heeft muzikaal veel te bieden. In haar liedjes geeft ze een inkijk in de gedachtewereld van een jonge vrouw. De wereld is kwetsbaar, dus uitkijken geblazen. Er gaan vergelijkingen op met Iris Dement.

 Zondag 13 februari 2011
Aanvang 15.00 uur; entree 10 Euro
Singer songwriter

JW ROY
Na het verschijnen van zijn zevende studioalbum klinkt hij weer zoals iedereen hem het liefst hoort. Waar hij op de titelloze voorganger doelbewust koos voor een pop geluid, is hij teruggekeerd in de sfeer van zijn Americana albums – maar dan wel in het Nederlands. JW Roy staat garant voor pure en oprechte muziek. Hij brengt het melancholiek en romantisch, uitgelaten en bezonken. Zijn muziek is van observaties, overdenkingen en ontmoetingen.


Zaterdag 19 maart 2011
Aanvang 20.00 uur; entree 10 Euro
Canadese folk

RIK BARRON CAN
Zijn liedjes komen  van de Canadese oostkust eilanden en hebben een prachtige schoonheid. Ze gaan over het harde leven op boerderijen en in de visindustrie. Maar ze gaan ook over de prachtige natuur en de weersomstandigheden in dit gebied. Naast de vocale nummers trekken ook de instrumentale nummers alle aandacht.Zondag 3 april 2011
aanvang 15.00 uur; entree 15 euro
Blues

RITA CHIARELLI combo CAN
Ze ronkt als Billie Holiday, ze jankt als Janis Joplin, ze ontroert als Bonnie Raitt en ze gromt als Melissa Ethridge. Ze is een begenadigde tekstschrijver, een vaardige muzikant en een complete entertainer. Haar stijl kent een combinatie van blues, jazz, swamp en rock. Haar optredens staan als een huis. Ze brengt vreugde, tranen en verbazing bij haar publiek. In februari 2010 stond ze plotseling als last minute boeking in het Eemshotel restaurant. Echt ontroerend mooi.


Zondag, 17 april 2011
Aanvang 15.00 uur; entree 10 Euro
Roots


 
MELANIE DEKKER trio CAN
Ze heeft grootouderlijke roots in Nederland, maar ze is op en top Canadese. In haar thuisland heeft ze stevige muzikale grond onder de voeten en een stevige achterban. In Nederland  komt haar muziek, volkomen terecht, steeds vaker op de radio. Haar liedjes gaan veelal over de liefde, in al zijn krochten en bochten. Maar ze schuwt ook geen actuele hartverscheurende onderwerpen. In ieder geval weet ze haar publiek te raken. Haar optredens doet ze met een niet aflatende energie.


Vrijdag, 6 mei 2011
Aanvang 20:00 uur; entree 15 euro
Blues

Hans Theesink blues optreden

 

HANS THEESSINK
Na het succes van de vorige keer, waarbij Hans het uitermate naar zijn zin had in het Eemshotel, heeft hij toegezegd de volgende solo tour graag terug te komen. Deze internationale bluesman, die jaarlijks 200 optredens verzorgd over alle werelddelen, behoudt zich het recht voor zelf een datum met ons af te spreken. Hij heeft zijn toezegging inmiddels bevestigd. Zijn volgende solo tour is april / mei 2011. U weet wat dat betekent, in ieder geval tijdig reserveren, maar ook een avond intieme blues.


Informatie:
Eemsdelta Bookings, Jan Bos, Bierum.
Telefoon 0596 682269 en 06 55900174.
Email info@eemsdeltabookings.nl

 

Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »