NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Eemshotel

Welkom in het Eemshotel!

Geniet hier van het spel van eb en vloed.​

Hoezo ver weg voor het mooiste uitzicht ter wereld? Net iets boven Groningen is een hoog en droog plekje met een super uitzicht. Een gebouw, hoog op palen gebouwd. Met een ongelooflijk mooi uitzicht over de Eems Dollard en de zeedijken van Duitsland.​

Het Eemshotel biedt u een voortreffelijk à la carte restaurant, een sfeervolle lounge en een petit restaurant.

Het Eemshotel beschikt over 20 goed gemeubileerde hotelkamers waarvan 16 twee persoonskamers en 4 één persoonskamers, allen voorzien van een badkamer met toilet, bad en douche. Bij opstaan meteen genieten van de zee? 12 kamers hebben een prachtig zeezicht. Uiteraard kunt overal in het hotel kosteloos gebruik maken van het Wifi-netwerk. 

 
Paasbrunch Vrijdag 21 februari Paasbrunch

Zondag 12 april - op 1ste Paasdag, organiseren we een heerlijke Paasbrunch in het Eemshotel. Vanaf 11:00 uur kunt u bij ons aanschuiven voor een uitgebreid Paasmenu. Weten wat u kunt verwachten? Lees snel verder!

Kosten: €22,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar: €15,00) 

Lees meer »
Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »