NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Hotel Eemsmond

Voor een prachtig en sfeervol hotel in Eemsmond gaat u naar het Eemshotel in Delfzijl. Hoogstaand boven het water is het Eemshotel uniek gelegen in Eemsmond en biedt het vanuit vele kamers een prachtig panoramisch uitzicht over de Eems, Dollard en de zeedijken van Duitsland. Dit hotel in Eemsmond is een compleet hotel met 20 mooie hotelkamers, een à la carte restaurant, een sfeervolle lounge en tevens een petit restaurant.

Hotel Eemsmond voor een droomweekend in Delfzijl en omgeving

Een verblijf in het prachtige hotel in Eemsmond kunt u combineren met een compleet arrangement om op unieke wijze de havenstad Delfzijl en omgeving te ontdekken. Er zijn unieke arrangementen waarmee u kunt kiezen voor de belevenis van een droomweekend in Delfzijl en omgeving. Beleef een romantisch weekend met een Boven Zee arrangement, beleef Delfzijl en omgeving met het Ontdek Delfzijl arrangement of combineer uw ontspannende weekend met een Borkum relaxt arrangement. Zo zijn er nog diverse andere arrangementen waarmee u kunt genieten van een prachtig zorgeloos weekend.

Compleet hotel Eemsmond voor een bijzonder weekend weg

In dit bijzonder hoge hotel in Eemsmond kunt u in 12 van de 20 hotelkamers genieten van een adembenemend uitzicht en genieten van de langsvarende boten. 's Avonds kunt u in het restaurant heerlijk genieten van visgerechten, vleesgerechten maar ook verrassende vegetarische gerechten, welke allen met de grootste zorg en bovendien biologische producten compleet bereid worden. Zo kunt u bij dit hotel Eemsmond terecht voor een compleet en bijzonder weekend weg, waar het draait om gastvrijheid en service.

Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »