NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Hotel Eemsmond

Voor een prachtig en sfeervol hotel in Eemsmond gaat u naar het Eemshotel in Delfzijl. Hoogstaand boven het water is het Eemshotel uniek gelegen in Eemsmond en biedt het vanuit vele kamers een prachtig panoramisch uitzicht over de Eems, Dollard en de zeedijken van Duitsland. Dit hotel in Eemsmond is een compleet hotel met 20 mooie hotelkamers, een à la carte restaurant, een sfeervolle lounge en tevens een petit restaurant.

Hotel Eemsmond voor een droomweekend in Delfzijl en omgeving

Een verblijf in het prachtige hotel in Eemsmond kunt u combineren met een compleet arrangement om op unieke wijze de havenstad Delfzijl en omgeving te ontdekken. Er zijn unieke arrangementen waarmee u kunt kiezen voor de belevenis van een droomweekend in Delfzijl en omgeving. Beleef een romantisch weekend met een Boven Zee arrangement, beleef Delfzijl en omgeving met het Ontdek Delfzijl arrangement of combineer uw ontspannende weekend met een Borkum relaxt arrangement. Zo zijn er nog diverse andere arrangementen waarmee u kunt genieten van een prachtig zorgeloos weekend.

Compleet hotel Eemsmond voor een bijzonder weekend weg

In dit bijzonder hoge hotel in Eemsmond kunt u in 12 van de 20 hotelkamers genieten van een adembenemend uitzicht en genieten van de langsvarende boten. 's Avonds kunt u in het restaurant heerlijk genieten van visgerechten, vleesgerechten maar ook verrassende vegetarische gerechten, welke allen met de grootste zorg en bovendien biologische producten compleet bereid worden. Zo kunt u bij dit hotel Eemsmond terecht voor een compleet en bijzonder weekend weg, waar het draait om gastvrijheid en service.

Vegetarische Restaurantweek Vrijdag 1 maart Vegetarische Restaurantweek

De Vegetarische Restaurantweek organiseert dit jaar op 11 maart een publiekscampagne om te bepalen wat het populairste vegetarische gerecht is.

Eemshotel als beste vegetarische restaurant?
Stem nu >>
 

Lees meer »
Lunch op locatie Woensdag 18 juli Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »
Impressie nieuwe entree Dinsdag 19 december Impressie nieuwe entree

Bekijk hier een impressie van de nieuwe toegang van Eemshotel.

Lees meer »