NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Woensdag 22 januari

Ontdek Delfzijl

Wat dacht u van een boottocht vanuit de Eemshaven naar het Duitse eiland Borkum? Of een fietstocht langs de Delfz-Haren route? Tijdens een bezoek aan het Muzeeaquarium Delfzijl, leert u alles over de Waddenzee en bekijkt u een tentoongesteld hunebed. Uiteraard worden en (jaarlijkse) evenementen georganiseerd, gelinieerd aan het maritieme karakter van de stad. Bijvoorbeeld DelfSail of het jaarlijkse havenfestival waar men oude boten kan bewonderen zoals sleepboten en marinefregatten. 

Woensdag 22 januari

Elektrische laadpalen

Eemshotel met de auto bezoeken gaat heel makkelijk. We hebben zat parkeerplekken voor de deur. Dankzij de oplaadpunten voor de deur zit uw elektrische auto in ieder geval niet zonder stroom. 


Bekijk overige nieuwsberichten

Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »