NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Ontdek Delfzijl arrangement

Delfzijl, de grootste havenstad van Noord Nederland. Aan de monding van de Eems vindt u deze bruisende haven en industriestad. Rondom Delfzijl liggen een aantal wierdedorpen met prachtige middeleeuwse kerken, waarvan een aantal is uitgerust met een origineel Schnitger kerkorgel.

Een bezoek aan het Museum Stad Appingedam, gevestigd in een prachtig monumentaal gebouw, is ook onderdeel van het “Ontdek Delfzijl Arrangement”. In de zomer is er een gezellig ingerichte theetuin. Ook het stadje Appingedam is de moeite waard en beroemd om zijn “hangende keukens”. 

In Delfzijl kunt u wandelend genieten van de meest uiteenlopende bezienswaardigheden. Denk aan de molen Adam, gebouwd in 1875, de waterpoort, het oude NS-station, de Stichting Museum & Zeeaquarium met zijn unieke schelpencollectie en natuurlijk het mooie Eemshotel.

Bij helder weer heeft u vanuit het Eemshotel een prachtig zicht op de haven, het industriegebied, de grootste energiecentrale van Europa en zelfs de Duitse kust.

“Ontdek Delfzijl arrangement - 2 dagen - 2 personen”

  • 2 overnachtingen in een luxe hotelkamer.
  • 2 keer fantastisch drie-gangen diner.
  • 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet.
  • Gratis toegang tot het Museum & Zeeaquarium.
  • Gratis toegang tot Museum Stad Appingedam.
  • Diverse routebeschrijvingen.
  • Dit arrangement is inclusief toeristenbelasting.

All-in prijs € 125,00 per persoon, gebruikmakend van een 2 persoonskamer en inclusief toeslag. Dit arrangement is geldig op vrijdag, zaterdag en zondag, andere dagen in overleg.

“Ontdek Delfzijl arrangement - 2 dagen -  1 persoon”

All-in prijs € 175,00 per persoon, gebruikmakend van een 2 persoonskamer en inclusief toeslag. Dit arrangement is geldig op vrijdag, zaterdag en zondag, andere dagen in overleg.

Vegetarische Restaurantweek Vrijdag 1 maart Vegetarische Restaurantweek

De Vegetarische Restaurantweek organiseert dit jaar op 11 maart een publiekscampagne om te bepalen wat het populairste vegetarische gerecht is.

Eemshotel als beste vegetarische restaurant?
Stem nu >>
 

Lees meer »
Lunch op locatie Woensdag 18 juli Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »
Impressie nieuwe entree Dinsdag 19 december Impressie nieuwe entree

Bekijk hier een impressie van de nieuwe toegang van Eemshotel.

Lees meer »