NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant geniet u van de fantastische gerechten die met liefde en zorgdoor ons keukenteam worden bereid. Iedere dag is er aanvoer van verse vis en lokale streekproducten. Eigentijdse, maar ook klassieke gerechten waar verse vis, groente en verassende smaakcombinatie de hoofdrol spelen. Maar ook aan de vegetariër wordt uiteraard gedacht. Op ons kaart zijn genoeg opties voor vegetariërs te vinden. 

Momenteel is het ook mogelijk om eten bij ons te bestellen. U kunt onze menukaart hier bekijken.

restaurant delfzijlrestaurant delfzijlrestaurant delfzijl
 

 

Benieuwd wat wij zoal serveren in het restaurant van het Eemshotel, Delfzijl? Bekijk hieronder al onze menukaarten voor een impressie. 

Lunchkaart DinerkaartTerraskaartOnline lunch bestellen

 

Eemshotel Bezorgservice

Uw maaltijd op restaurant niveau bij u thuis bezorgd!

Bestel hier!

 

Haal en breng service

Nieuw in het Eemshotel, de haal en breng service, wanneer u een tafel bij ons reserveert bieden wij de mogelijkheid om u te halen en te brengen, dit doen wij gratis als service binnen een straal va 15 km. En brengen u terug tot 22.00 uur 's avonds.

 

Reserveer uw tafeltje

Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »