NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant geniet u van de fantastische gerechten die met liefde en zorgdoor ons keukenteam worden bereid. Iedere dag is er aanvoer van verse vis en lokale streekproducten. Eigentijdse, maar ook klassieke gerechten waar verse vis, groente en verassende smaakcombinatie de hoofdrol spelen. Maar ook aan de vegetariër wordt uiteraard gedacht. Op ons kaart zijn genoeg opties voor vegetariërs te vinden. 

restaurant delfzijlrestaurant delfzijlrestaurant delfzijl
 

 

Benieuwd wat wij zoal serveren in het restaurant van het Eemshotel, Delfzijl? Bekijk hieronder al onze menukaarten voor een impressie. 

Lunchkaart Winterkaart Online lunch bestellen

 

Haal en breng service

Nieuw in het Eemshotel, de haal en breng service, wanneer u een tafel bij ons reserveert bieden wij de mogelijkheid om u te halen en te brengen, dit doen wij gratis als service binnen een straal va 15 km. En brengen u terug tot 22.00 uur 's avonds.

Reserveer uw tafeltje

Paasbrunch Vrijdag 21 februari Paasbrunch

Zondag 12 april - op 1ste Paasdag, organiseren we een heerlijke Paasbrunch in het Eemshotel. Vanaf 11:00 uur kunt u bij ons aanschuiven voor een uitgebreid Paasmenu. Weten wat u kunt verwachten? Lees snel verder!

Kosten: €22,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar: €15,00) 

Lees meer »
Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »