NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Restaurant Delfzijl

Voor een sfeervol en bijzonder restaurant in Delfzijl gaat u naar het Eemshotel. Hier worden de smaakvolle menu's met de grootste zorg bereid en kunt u genieten van verse streekproducten, biologisch geteelde groenten en ambachtelijke kazen. Alles van de beste kwaliteit en geleverd door topleveranciers en lokale producenten. Ongetwijfeld is dit restaurant in Delfzijl de beste plek voor een smaakvolle avond. Naast de heerlijke vlees- en visgerechten is er een vegetarische kaart beschikbaar zodat iedereen bij ons terecht kan voor een heerlijk diner.

Restaurant Delfzijl met adembenemend uitzicht

Hoog op palen gebouwd, is het Eemshotel als restaurant in Delfzijl nabij Groningen een unieke plek om te genieten van een ontspannend diner. Met prachtig uitzicht over de Eems en de zeedijken van Duitsland geniet u van de overheerlijke gerechten welke bereid zijn door ons kwaliteit keukenteam. Met een restaurant in Delfzijl dicht bij zee is verse vis onmisbaar. Naast de dagelijkse aanvoer van verse vis worden er iedere dag ook andere verse producten geleverd door topleveranciers en lokale producenten. Zo kunt u voor veelzijdige en bijzondere gerechten terecht in dit sfeervolle restaurant in Delfzijl.

Restaurant Delfzijl voor een smaakvolle lunch en diner

U kunt bij Eemshotel als restaurant in Delfzijl terecht voor zowel een smaakvolle lunch als diner. De fantastische gerechten worden met passie en grote zorg bereid en in de warme omgeving kunt u optimaal van uw eten genieten. Wanneer u bepaalde wensen heeft, kunt u dit gerust aan ons vragen. Bovendien wordt er iedere dag een verrassend dagmenu samengesteld voor de speciale prijs van € 21,50. Eemshotel is het restaurant voor Delfzijl voor een mooie beleving van een heerlijk diner met een prachtig uitzicht.

Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »