NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Restaurant Eemsmond

Een prachtig restaurant in Eemsmond is Eemshotel in Delfzijl. Gelegen aan de Eems en gebouwd op hoge palen kunt u tijdens een smaakvol diner heerlijk genieten van een prachtig uitzicht over de Eems en de zeedijken. Het restaurant voor Eemsmond biedt gerechten van smaakvolle verse producten welke dagelijks geleverd worden door topleveranciers en lokale producenten. Op deze manier kunt u op deze unieke plek in Eemsmond heerlijk genieten van zoal heerlijk verse vis, smaakvol vlees, biologische groenten en ambachtelijke desserts.

Restaurant Eemsmond voor een bijzonder smaakvolle beleving

Een lunch of diner bij het restaurant Eemsmond is een bijzondere beleving. Het keukenteam bereid dagelijks heerlijke visgerechten bereid met verse vis, smaakvolle vleesgerechten zoals kalfsucade, varkenshaas en biefstuk en vegetarische gerechten als risotto van zeegroente en paddenstoelen gratin. Daarnaast wordt er iedere dag een uniek dagmenu samengesteld van vers geleverde producten waarvan u tijdens een bijzonder avonddiner van kunt genieten. Ook voor een lunch kunt u terecht bij het restaurant in Eemsmond, waarbij u kunt genieten van smaakvolle tapas en andere hartige hapjes.

Restaurant Eemsmond met verse en ambachtelijke producten

De gerechten bij het restaurant Eemsmond worden met de grootste zorg bereid. Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van heerlijk biologische groenten welke worden gecombineerd met smaakvolle verse vis of heerlijk vlees en heerlijk bereide aardappelen. Laat u verrassen door één van de fantastische gerechten terwijl u in het warme restaurant geniet van het prachtige uitzicht op het water. Voor een smaakvolle beleving bij een restaurant in Eemsmond gaat u naar restaurant Eemshotel.

Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »