NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider
Eemshotel

Restaurant Eemsmond

Een prachtig restaurant in Eemsmond is Eemshotel in Delfzijl. Gelegen aan de Eems en gebouwd op hoge palen kunt u tijdens een smaakvol diner heerlijk genieten van een prachtig uitzicht over de Eems en de zeedijken. Het restaurant voor Eemsmond biedt gerechten van smaakvolle verse producten welke dagelijks geleverd worden door topleveranciers en lokale producenten. Op deze manier kunt u op deze unieke plek in Eemsmond heerlijk genieten van zoal heerlijk verse vis, smaakvol vlees, biologische groenten en ambachtelijke desserts.

Restaurant Eemsmond voor een bijzonder smaakvolle beleving

Een lunch of diner bij het restaurant Eemsmond is een bijzondere beleving. Het keukenteam bereid dagelijks heerlijke visgerechten bereid met verse vis, smaakvolle vleesgerechten zoals kalfsucade, varkenshaas en biefstuk en vegetarische gerechten als risotto van zeegroente en paddenstoelen gratin. Daarnaast wordt er iedere dag een uniek dagmenu samengesteld van vers geleverde producten waarvan u tijdens een bijzonder avonddiner van kunt genieten. Ook voor een lunch kunt u terecht bij het restaurant in Eemsmond, waarbij u kunt genieten van smaakvolle tapas en andere hartige hapjes.

Restaurant Eemsmond met verse en ambachtelijke producten

De gerechten bij het restaurant Eemsmond worden met de grootste zorg bereid. Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van heerlijk biologische groenten welke worden gecombineerd met smaakvolle verse vis of heerlijk vlees en heerlijk bereide aardappelen. Laat u verrassen door één van de fantastische gerechten terwijl u in het warme restaurant geniet van het prachtige uitzicht op het water. Voor een smaakvolle beleving bij een restaurant in Eemsmond gaat u naar restaurant Eemshotel.

Nieuws

toegangBekijk hier een impressie van de nieuwe toegang van Eemshotel
Lees meer >

Lunch op locatie? klik hier >


Te huur:
Studio-Appartementen in Delfzijl

Comfortabele Studio’s ideaal voor tijdelijke woonruimte / long stay
Lees meer >>


Arrangementen

Borkum arrangement Gastronomisch droomweekend in Delfzijl Hotel arrangement delfzijl Hotel arrangement Delfzijl lente en zomer arrangement

Wave content