NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Studio-Appartementen in Delfzijl

Nieuw!!
Sinds kort heeft het Eemshotel de beschikking over vier Studio-appartementen, centraal gelegen in het centrum van Delfzijl. Deze appartementen zijn te huur, compleet ingericht en geschikt voor langer verblijf met een minimum van twee weken.

Wekelijks wordt het appartement schoongemaakt en het linnengoed verschoond, ook is het mogelijk om tegen korting gebruik te maken van het restaurant van het Eemshotel of om lunch en ontbijt pakketten te bezorgen in de appartementen.

Verdere voorzieningen:

  • Wasmachine en droger en stofzuiger voor gezamelijk gebruik
  • Een eigen badkamer en toilet
  • Een keuken met kookplaat koelkast en koffie / thee voorziening
  • Wifi gratis
  • Tv met 120 digitale zenders
  • Aparte slaapruimte

Informeer via het Eemshotel

Dhr. A. Boer
06-30724107
Bert.boer@eemshotel.nl 

Lekkere en gevarieerde maaltijden

Na een dag hard werken of  Groningen ontdekken even lekker opfrissen en daarna gewoon aanschuiven, speciaal voor onze (werkende) gasten hebben we van maandag t/m donderdag heerlijke en betaalbare huismenu’s á € 12,50 p.p. dit bestaat uit een kopje soep en een variërende maaltijd. Makkelijker kan het niet. En heeft u geen trek in een dagmenu? Geen probleem. Dan kiest u gewoon een van de heerlijke gerechten van onze kaart. 

Paasbrunch Vrijdag 21 februari Paasbrunch

Zondag 12 april - op 1ste Paasdag, organiseren we een heerlijke Paasbrunch in het Eemshotel. Vanaf 11:00 uur kunt u bij ons aanschuiven voor een uitgebreid Paasmenu. Weten wat u kunt verwachten? Lees snel verder!

Kosten: €22,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar: €15,00) 

Lees meer »
Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »