NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Vegetarisch Restaurant Groningen

Voor een smaakvol vegetarisch restaurant Groningen gaat u naar restaurant Eemshotel in Delfzijl. Net iets boven Groningen kunt u genieten van smaakvolle vegetarische gerechten terwijl uitkijkt over de Eems en de zeedijken van Duitsland. Voor een heerlijk en ontspannend vegetarisch diner waarbij u de keuze hebt in verschillende soorten smaakvolle vegetarische gerechten. Zo kunt u bij het Eemshotel als vegetarisch restaurant Groningen vers, gezond en bewust uit eten.

Vegetarisch restaurant Groningen met Vegetarisch Keurmerk

Als vegetarisch restaurant voor Groningen worden de vegetarische menu's met de grootste zorg bereid. Zo worden bij het samenstellen van de gerechten uitsluitend producten met het Vegetarisch Keurmerk gebruikt. Dit keurmerk garandeert dat een product geen ingrediënten bevat welke afkomstig zijn van gedode dieren en daarmee dus geschikt is voor vegetariërs. De verschillende ingrediënten voor de smaakvolle gerechten worden dagelijks vers geleverd door topleveranciers en lokale producenten. Op deze manier kunnen we als vegetarisch restaurant Groningen verse en verrassende gerechten realiseren voor een smakelijk avonddiner.

Vegetarisch restaurant Groningen met smaakvolle vegetarische gerechten

In ons kwaliteit vegetarisch restaurant Groningen kunt u genieten van gerechten van topkwaliteit, waarnaast vegetarische producten zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van biologisch geteelde groenten en ambachtelijke producten. In het sfeervolle restaurant geniet u volop van de smaakvolle vegetarische gerechten. Geniet bijvoorbeeld als voorgerecht van frisse watermeloen met tomatensalsa en feta, een kleurrijke couscous als hoofdgerecht en geniet nog heerlijk na met een kaasplankje van biologische kazen. Voor een unieke en smaakvolle ervaring gaat u naar dit vegetarisch restaurant Groningen in Delfzijl.

Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »