NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Visrestaurant Groningen

Een smaakvol visrestaurant in Groningen vindt u in Delfzijl. Vlak boven Groningen worden in het restaurant van het Eemshotel heerlijke verse visgerechten bereid. Iedere visliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens smaakvol avonddiner in het sfeervolle visrestaurant in Groningen.

Visrestaurant Groningen met veelzijdige visgerechten

Met het prachtige uitzicht over de Eems en de zeedijken van Duitsland geniet u optimaal van de verschillende visgerechten bij het visrestaurant van Groningen. Geniet tijdens het voorgerecht bijvoorbeeld van heerlijke Hollandse garnalen of gemarineerde zalm. Voor het hoofdgerecht heeft u zoal de keuze in oven bereide verse makreelfilet, in roomboter gebakken zeeduivel, op de huid gebakken doradefilet of een smaakvol gerecht met verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren. De bijzondere menu's worden aangevuld met biologische groenten en ambachtelijke streekproducten. Alle ingrediënten worden dagelijks vers aangeleverd en het keukenteam bereid de fantastische gerechten met de grootste zorgvuldigheid.

Visrestaurant Groningen in Delfzijl met verse visproducten

Het sfeervolle visrestaurant in Groningen is dé plek voor een warm en smaakvol diner. Bij ons draait het om voedingsproducten van de beste kwaliteit en worden geleverd door topleveranciers en lokale producenten. Het menu bij visrestaurant Groningen Eemshotel wordt regelmatig gewijzigd zodat we onze klanten blijven verrassen met smaakvolle visgerechten. Ook kunt u bij Eemshotel als visrestaurant Groningen terecht voor een heerlijke lunch. Zo worden er tapas en andere hartige op mediteraanse wijze bereid en kunt u ook bij de lunch zoal genieten van paling, zalm, makreel en garnalen. Voor een veelzijdig visrestaurant Groningen gaat u naar Eemshotel in Delfzijl.

De Famondio Singers Zondag 29 september De Famondio Singers

Dit prachtig Close Harmony koor zal deze middag liederen ten gehore brengen van EDE STAAL

Lees meer »
Zeevrouwen de Musical Zaterdag 7 september Zeevrouwen de Musical

Een musical vol humor en drama en verrassende ontknopingen! 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »