NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

vergaderzaal eemshotel

Onze Deltazaal met prachtig uitzicht over de Eems

Vergaderen of feesten boven zee? Dat kan in onze vergaderzaal. Het Eemshotel Delfzijl beschikt over een ruime zaal met plek voor 40 personen. Het panoramische uitzicht over de Noordzee geeft net even die extra dimensie aan het samenkomen. Voor vergaderingen is alles aanwezig wat u nodig heeft. Een beamer met scherm en latop, Wifi-netwerk en een flip-over. Voor feesten en partijen passen we de zaal graag in overleg met u aan uw wensen aan. De zaal heeft openslaande deuren naar het terras waardoor u in de warmere maanden van de buitenlucht geniet. 

 

Paasbrunch Vrijdag 21 februari Paasbrunch

Zondag 12 april - op 1ste Paasdag, organiseren we een heerlijke Paasbrunch in het Eemshotel. Vanaf 11:00 uur kunt u bij ons aanschuiven voor een uitgebreid Paasmenu. Weten wat u kunt verwachten? Lees snel verder!

Kosten: €22,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar: €15,00) 

Lees meer »
Ontdek Delfzijl Woensdag 22 januari Ontdek Delfzijl

In het noordelijkste puntje van Nederland, waant u zich bijna in een andere wereld. Aan zee, in ons hotel op palen, is het goed vertoeven, maar het Groningse Delfzijl heeft nog zoveel meer moois te bieden.  

Lees meer »
Elektrische laadpalen Woensdag 22 januari Elektrische laadpalen

Met uw elektische auto het Eemshotel bezoeken? Dankzij de twee laadpalen op ons parkeerterrein kunt u uw auto nu ook met een gerust hart opladen. 

Lees meer »