NL - DE - GB
+31 (0)596 612636
Wave slider

Zalenverhuur Delfzijl

Het Eemshotel biedt de mogelijkheid voor zalenverhuur in Delfzijl. Het prachtige Eemshotel beschikt over een sfeervolle zaalruimte welke u kunt afhuren. De Deltazaal is geschikt voor maximaal 40 personen en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de Eems. Het afhuren van de Deltazaal biedt de passende locatie voor een onvergetelijk feest, cursus, productpresentatie of vergadering.

Complete zalenverhuur Delfzijl bij het Eemshotel

De Deltazaal is een uitstekende mogelijkheid voor zalenverhuur Delfzijl en is zeer geschikt voor familiefeestjes, zoals een verjaardag of klein bruiloftsfeest. Ook is de Deltazaal voorzien van een beamer, laptop, draadloos internet en flipover, wat de zaal ook erg geschikt maakt voor cursussen en vergaderingen. Wat uw wensen ook zijn, u kunt gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor zalenverhuur Delfzijl te bespreken. In goed overleg bespreken we de mogelijkheden voor uw feest, vergadering, cursus of bijeenkomst en met zorg dragen we de gewenste afspraken voor u uit. Vlak boven Groningen gelegen is de Deltazaal geschikt voor zalenverhuur voor Groningen, Delfzijl en omstreken.

Zalenverhuur Delfzijl met prachtig uitzicht en een bijzondere ambiance

Bij het Eemshotel is zalenverhuur Delfzijl een bijzondere locatie voor een feest, presentatie of vergadering. Uniek gelegen aan de Eems en hoog gebouwd heeft u een prachtig uitzicht op het water en langsvarende boten. Daarnaast beschikt de Deltazaal over openslaande deuren naar een mooi terras waarmee u optimaal van de locatie kunt genieten. Met de mooie en sfeervolle inrichting is de zaal geschikt voor diverse doeleinden. Zo kunt u voor zalenverhuur Delfzijl uitstekend terecht bij het Eemshotel.

De Famondio Singers Zondag 29 september De Famondio Singers

Dit prachtig Close Harmony koor zal deze middag liederen ten gehore brengen van EDE STAAL

Lees meer »
Zeevrouwen de Musical Zaterdag 7 september Zeevrouwen de Musical

Een musical vol humor en drama en verrassende ontknopingen! 

Lees meer »
Lunch op locatie Maandag 1 april Lunch op locatie

Lunch op locatie? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »